Халфът на "Байерн" Хамес Родригес се върна при бившата си

...
Халфът на "Байерн" Хамес Родригес се върна при бившата си
Коментари Харесай

Родригес се върна при жена си

Халфът на "Байерн " Хамес Родригес се върна при някогашната си брачна половинка Даниела Оспина. Този слух обиколи медиите в Испания и Германия през последните дни.

За появяването им спомогна самата дизайнерка, която е някогашна волейболистка. През уикенда тя пусна занимателно клипче в инстаграм. На него ясно се виждат Даниела и брат й - вратарят на "Арсенал " Давид, който тя поддържа на "Уембли " във финала за Купата на лигата против "Манчестър Сити " (0:3). Има и трети човек, който е добре затулен, само че почитателите бързо го разконспирураха - Хамес.

Родригес и брачната половинка му оповестиха, че са се развели през юли след шестогодишен брак. Двамата имат и щерка Саломе, която е на три. През октомври изненадващо и двамата демонстрираха в своите профили в обществените мрежи по какъв начин дребната вика за татко си на "Алианц Арена ". Последваха още няколко съвпадения на фотоси при тях, само че едвам в този момент се появяват дружно.

По време на раздялата им Хамес беше свързван с съветската моделка Хелга Ловекати. Имаше даже информации, че тя е повода за края на брака му. Нито един от тримата не разяснява тези неща. А Даниела и Родригес очевидно са преодолели разликите си и любовта им е победила.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР