Халфът на Барселона Серхио Бускетс даде интревю пред “Дейли мейл”

...
Халфът на Барселона Серхио Бускетс даде интревю пред “Дейли мейл”
Коментари Харесай

Бускетс похвали Меси, Суарес, Иниеста и Чави

Халфът на Барселона Серхио Бускетс даде интревю пред “Дейли мейл” преди конфликта с Манчестър Юнайтед от Шампионската лига, в което приказва за съотборниците си Лионел Меси и Луис Суарес, както и някогашните такива Чави Ернандес и Андрес Иниеста.

“Имаме шанса да упражняваме всеки ден с Меси. Прекарал съм последните 11 година с него, тъй че имаш по-голям фокус върху нещата, които прави. Въобще не сме сюрпризирани от него. Няма негов гол на терена, който да не сме видяли на тренировките. Също по този начин, повтаря попадения, които е отбелязвал в предходни сезони. Той е неповторим. Суарес? Не са значими единствено головете, а всичко, което носи на отбора. Напрежението, което слага върху бранителите. Начинът, по който държи топката. Как се бори с противниковите бранители. Всичко това е толкоз значимо за нас.

Дали ми липсват Чави и Иниеста? Разбира се, че да. Те са играчи, които се срещат един път в живота, а прекарах толкоз доста години с тях. Допълвахме се добре, като и тримата дойдохме от “Ла Масиа”, което го прави още по-специално. Можехме да се разберем единствено с взор. Опонентът ни не знаеше какво ще създадем, само че ние знаехме единствено с взор. Това беше голямо преимущество. Минали сме през същите неща, дойдохме от юношеския отбор и имахме другарство на личностно равнище. Ще е доста мъчно да има нова сходна халфова линия, основана от “Ла Масиа””, съобщи Бускетс.
Busquets: " Of course I do miss Xavi and Iniesta. They are once-in-a-lifetime players, and I spent so many years with them. We complemented each other well and we came from La Masia, which makes it even more special. "
— barcacentre (@barcacentre) April 8, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР