Халфът на Барселона Артуро Видал започна кампания за набиране на

...
Халфът на Барселона Артуро Видал започна кампания за набиране на
Коментари Харесай

Артуро ВИдал се включи в благородна инициатива

Халфът на Барселона Артуро Видал стартира акция за набиране на средства за чилийския червен кръст поради пандемията породена от ковид. Към благородната самодейност се включва и сънародникът му Гари Медел. Футболистът на каталунците призна пред чилийските медии, че е угрижен за здравословното положение на сънародниците му по време на пандемията, която прични хиляди смъртни случаи.

„ Беше доста необичайно. Да си у дома и да виждаш по какъв начин хората умират всеки ден по света...Всичко е друго. Това е непрекъснато терзание, като призрачен сън, който става все по-лош и по-лош. Трябва да бъдеш мощен и да си помагаш колкото се може повече. Много ми е тъжно и се тормозя, тъй като не знам по кое време това ще спре. Никога не съм мислил, че това може да се случи “, показа Видал.

Халфът на Барселона описа за всекидневието си по време на карантината:

„ Тренирам постоянно по два пъти дневно. Това правех по време на тренировките с тима, само че в този момент го върша вкъщи. На обяд виждам филми, обаждам се на децата, отпочивам си и по-късно завършвам деня с още една подготовка. Но да не вървиш в базата, да не виждаш съотборниците си и да ни си споделяш с тях е доста мъчно “, добави чилиецът.

Arturo Vidal sobre el Covid-19: "Es durísimo prender la TV y ver lo que pasa " https://t.co/OyB791xLxL
— Red Magallanes (@Redmagallanes) April 1, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР