Халфът на Аталанта Робин Госенс избра да играе за Германия,

...
Халфът на Аталанта Робин Госенс избра да играе за Германия,
Коментари Харесай

Робин Госенс избра Германия пред Нидерландия

Халфът на Аталанта Робин Госенс избра да играе за Германия, макар че можеше да облече и екипа на Нидерландия, оповестява вестник " Гадзета дело Спорт ".

Лявото крило на тима от Бергамо е роден в градчето Емерих на Рейн, намиращо се от немската страна навръх границата против Неймеген. Той е наследник на татко нидерландец и майка германка.
 Аталанта победи Валенсия с 4:3 и е 1/4-финалист в Шампионската лига
Празните трибуни на " Местая " " видяха " голово шоу сред Валенсия и Аталанта

Фамозен Йосип Иличич оказа помощ за успеха на италианците с 4:3

Според италианския състезателен вестник, треньорът на немския народен тим Йоахим Льов е поканил левия полузащитник да дебютира за " Маншафта " в възможната контрола, която трябваше да се играе по стратегия през днешния ден, вторник, 31 март против с Италия. Поради рецесията породена от ковид футболът сега е спрян навнякъде.

От най-тиражното издание на Апенитите обаче са сигурни, че Госенс е споделил " да " на покана от Германия. Странното е, че към този момент на 25 години Госенс не е викан в никакъв случай в национални тимове, нито от Германия, нито от Холандия, даже на юношеско и младежко равнище.
 Снимка 473723
Източник:

Техническият екип на " лалетата " също го е следил от близко в последната година и половина. Самият Госенс съобщи преди месец за телевизия NOS, че към момента не е направил избор.

" Израстнах тъкмо оттатък границата в Германия, тъй че от една страна се усещам немец по местопребиваване, само че също по този начин дълго време играех футбол в Ниделрнадия. Това са две луди по футбола страни. Ако в действителност би трябвало да предпочитам, ще ми бъде мъчно ", сподели тогава той, въпреки да не е ясно дали по това време германците са се свързали с него, или това е станало по-късно.

Иначе като момче от границата той обикновено сменя школи като дете от двете страни, минавайки през Бохолт (Германия) и по-късно Витес, където обаче не му дават късмет. Отива в Хераклес (Алмело) и там е видян от скаути на Аталанта. С този клуб той стигна до четвъртфиналите на Шампионската лига, като беше и постоянен титуляр.

Според задгранични медии, към Госен има огромен интерес от страната и чужбина. В Англия да вземем за пример той към този момент се свързваше с Челси, само че удостоверение не дойде. Може би тези вести са положителни за него, тъй като той е изолиран в региона на Бергамо, който е най-засегнатият от COVID-19 регион в света.
 Снимка 473722
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР