Халфът на Арсенал Лукас Торейра призна, че адаптацията му в

...
Халфът на Арсенал Лукас Торейра призна, че адаптацията му в
Коментари Харесай

Торейра не е щастлив в Англия, но Арсенал не го пуска в Милан

Халфът на Арсенал Лукас Торейра призна, че акомодацията му в Англия върви постепенно и той се е чувствал доста по-щастлив в Италия, където носеше екипа на Сампдория. В клуба от Генуа негов треньор беше Марко Джампаоло - индивидът, който съвсем несъмнено ще застане отпред на Милан. Затова не е загадка, че “росонерите” вършат опити да привлекат Торейра.

Според “Corriere dello Sport” от Милан считат да предложат на Арсенал в подмяна Франк Кесие. Шансът да се стигне до договорка не е огромен, тъй като “топчиите” въобще нямат желание да се разделят с Торейра.

“Не мисля, че има доста неща, които ми харесват в Англия. В Италия ми беше по-добре. Тук като че ли съм в различен свят. Езиковата преграда ми пречи и не мога да се сближа със съотборниците си. мъчно е, когато имаш спънки пред това да влезеш в разговор. А и климатът не ми подхожда. Сутрин излизам от у дома и е облачно. Вечер се прибирам и отново е облачно”, оплака се Торейра.

В случай, че получи финален отвод за уругваеца, Милан ще се насочи към Стефано Сенси от Сасуоло. Той е оценен от клуба си на 25 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР