Халфът на Арсенал Гранит Джака заяви, че обидите към футболистите

...
Халфът на Арсенал Гранит Джака заяви, че обидите към футболистите
Коментари Харесай

Гранит Джака: Обидите към футболистите в социалните медии могат да убият футбола

Халфът на Арсенал Гранит Джака съобщи, че обидите към футболистите в обществените медии са част от наклонност, която може да " убие футбола ". Швейцарецът е получавал обиди на расистка основа от почитатели.

" Ако покажа какво ми пишат, ще би трябвало да затворя сметките си в обществените медии, всеки ще би трябвало да го направи. Става дума за мен. Аз излизам на терена, а не жена ми, детето ми или някой от фамилията ми. Ако желаете да критикувате, няма проблем да го вършиме. Критикувайте ме като човек или състезател, няма проблем. Просто не включвайте други хора, които не са свързани с моята работа. Ако някой има сезонен билет и той си разрешава да споделя такива неща за играчите на тима си, това не е почитател ", съобщи Джака.

Футболистът добави, че би желал персонално да се срещне с тези, които му пишат гневни мнения. " Проблемът е единствено, когато загубиш. Когато печелиш, няма проблем. Ако загубиш, всички те ненавиждат, всички пишат неща като... Не е допустимо да разберете какви неща се пишат. Бих желал да се срещна с тези хора, да седна лице в лице, да попитам за какво пишат това. Вярвам, че когато хората стартират да приказват за фамилиите на футболисти или нещо сходно, те убиват футбола. Това е неприемливо ", добави швейцарският национал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР