Халфът на Аржентина Хавиер Масчерано не скри разочарованието след вчерашното

...
Халфът на Аржентина Хавиер Масчерано не скри разочарованието след вчерашното
Коментари Харесай

Масчерано: В подобни ситуации можем само да се надяваме


Халфът на Аржентина Хавиер Масчерано не скри разочарованието след вчерашното тежко проваляне с 0:3 от Хърватия, което понижи фрапантно възможностите на „ гаучосите “ да прескочат груповата фаза на Мондиала. След загубата отборът на Хорхе Сампаоли остава със единствено 1 извоювана точка в Група D и към този момент не държи ориста си в свои ръце. Именно заради тази причина 34-годишният Масчерано съобщи, че сега само може да се надява на добър резултат в мача сред Исландия и Нигерия, който да резервира очакванията на Аржентина за класиране живи.

„ Когато нещата не зависят от теб, не ти остава друго, с изключение на да се молиш и да се надяваш, че ще получиш резултат, който ти дава някакъв късмет. Докато не завърши този мач, няма по какъв начин да знаем какви са възможностите ни да се класираме “, разяснява някогашният състезател на Барселона.

След успеха си през вчерашния ден Хърватия към този момент се класира за осминафиналите, до момента в който Исландия може да направи голяма крачка към място в топ 16 в случай че през днешния ден завоюва против Нигерия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР