Халфът на Арда Светослав Ковачев бе доволен от успеха с

...
Халфът на Арда Светослав Ковачев бе доволен от успеха с
Коментари Харесай

Ковачев: Сега трябва да сме безгрешни

Халфът на Арда Светослав Ковачев бе удовлетворен от триумфа с 2:1 над Ботев (Пловдив). Полузащитникът означи двата гола за триумфа, като в този момент счита, че, с цел да стигне до седмата позиция, отборът би трябвало да е непогрешим до края на шампионата. 
 И Арда би Ботев на Бруно Балтазар в последния мач на португалеца отпред на И Арда би Ботев на Бруно Балтазар в последния мач на португалеца отпред на " канарчетата "
“Мисля, че играхме добре, изключително през второто полувреме. Радостни сме, че спечелихме трите точки. Не мисля, че има напрежение в нашия тим, само че знаехме, че би трябвало да спечелим непременно. На почивката треньорът ни сподели, че би трябвало да се стегнем и да вземем мача. Няма по какъв начин да има подценяване. Ние гоним задачите си, с цел да стигнем до седмото място, би трябвало да сме безгрешни ”, сподели Ковачев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР