Халфът на Арда Борислав Цонев говори пред DIEMA SPORT преди

...
Халфът на Арда Борислав Цонев говори пред DIEMA SPORT преди
Коментари Харесай

Борислав Цонев: Връзката ми с феновете на Левски е специална

Халфът на Арда Борислав Цонев приказва пред DIEMA SPORT преди днешното посещение на някогашния си тим Левски. Той показа, че има специфична връзка с почитателите на Левски. 

" Брат ми ми сподели единствено хубави неща за Арда, за клуба. Аз съм осведомен, защото е български клуб и от много години е в професионалната лига. Знам по какъв начин се работи тук. За мен персонално мачът с Локомотив Пловдив беше забавен за гледане. И двата тима имаха опция да победят ", сподели Борислав Цонев. 

" Целите? Надявам се на всички, както и на мен, да са по-горно класиране ", добави той. 

" Левски постоянно е бил любимец във всеки един мач в България. Няма смисъл да се разяснява моментното им положение. Винаги, когато играеш на техният стадион, е много мъчно. Смятам, че по този начин ще бъде и този мач. Познавам треньора. Работили сме малко. Виждам, че има визии за играта, които ми харесват. Виждам, че играят по-различно ". 

" С почитателите и момчетата имаме специфична връзка. Със сигурност ще е по-емоционално. Аз към този момент имам опит и виждам да се концентрираме върху всички мачове и да съм фокусиран ". 

" Беше много сложен интервал, когато бяхме там. Само тези футболисти, които бяха там, знаят по какъв начин сме упражнявали без да получаваме нищо. Това е в предишното. Хората са го оценили, каквото се изискваше в този миг от нас, сме го дали. За мен връзката с почитателите е доста специфична. Мога единствено да им благодаря ", сподели още Борислав Цонев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР