Халфът Кевин Де Бройне е пропуснат от състава на Белгия

...
Халфът Кевин Де Бройне е пропуснат от състава на Белгия
Коментари Харесай

Де Бройне е пропуснат от Белгия за приятелски мачове поради контузия в слабините

Халфът Кевин Де Бройне е пропуснат от състава на Белгия за другарските мачове против Ирландия и Англия, тъй че е подготвен за Манчестър Сити.

Селекционерът на Белгия Доменико Тедеско сподели в четвъртък, че Де Бройне има проблем със слабините и че е по-безопасно да не го викат за национално обвързване. Тедеско разчита на изцяло здрав Де Бройне на Европейското състезание това лято.

Де Бройне претърпя интервенция на сухожилието в средата на август, откакто се контузи в деня на откриването на британската Висша лига. Той беше навън близо пет месеца. Откакто се завърна през януари, мениджърът на Сити Пеп Гуардиола се оправи с натовареността на Де Бройне и не го пусна против Брентфорд на 20 февруари заради това, което Гуардиола разказа като „ неразположение “ в подколенното му сухожилие.

Де Бройне пристигна от пейката пет дни по-късно при победа против Борнемут и от този момент стартира в три от последните четири мача на Сити. Последното беше равенството 1:1 с Ливърпул в неделя, когато той беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР