Халфът Филип Кръстев ще напусне Левски след края на сезона,

...
Халфът Филип Кръстев ще напусне Левски след края на сезона,
Коментари Харесай

Кръстев си тръгва от “Герена”

Халфът Филип Кръстев ще напусне Левски след края на сезона, предава вестник “Тема Спорт ”. В момента 21-годишният футболист играе като преотстъпен на „ Герена “ от белгийския Ломел с контракт, изтичащ през идното лято. За момента догатката е, че играчът ще продължи кариерата си в чужбина. Единствените шансове националът да остане в София е Левски да се класира за евротурнирите.

През предходната година Филип Кръстев и мениджърът му Николай Жейнов се срещнаха с представители на „ Сити Футбол Груп “, където разискаха бъдещето на играча. Както е известно, правата на халфа се държат от Манчестър Сити, а белгийският Ломел е част от клубовете под шапката на притежателите на жителите.
 Аладжов: Дано да не ни напусне Филип Кръстев, тъй като ще закъсаме съществено Аладжов: Дано да не ни напусне Филип Кръстев, тъй като ще закъсаме съществено
„ По принцип би трябвало да ни питат и нас дали да го пратят в различен тим, не сме безгласна писмен знак. Да, имаме контракт за посланичество. Може би към този момент три години работим дружно. В този ред на мисли ни осведомиха, че има интерес от разнообразни клубове, само че все още нямаме нищо. Филип беше доста въодушевен. Посрещнаха ни доста топло. Всички се отнасят с огромен почит към него “, съобщи Жейнов след срещата.

През зимата оферта за Филип Кръстев имаше от португалския Витория Гимараеш, като се загатваше, че клубът е предложил над 4 милиона евро за него, само че до трансфер тогава не се реализира.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Желанието на Станимир Стоилов е да се стигне до ново съглашение със „ Сити Футбол Груп “ и Кръстев да остане на “Герена ”, само че за момента това наподобява малко евентуално. За Левски 21-годишният футболист изигра 42 мача и означи 9 гола. От тях този сезон е почнал в 20 мача от 21 вероятни в efbet Лига, като не игра само при нулевото тъждество против Черно море на 2 ноември.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР