Халфът Дарко Йевтич е една от големите цели на Лудогорец

...
Халфът Дарко Йевтич е една от големите цели на Лудогорец
Коментари Харесай

Лудогорец привлича полуфиналист от Лига Европа

Халфът Дарко Йевтич е една от огромните цели на Лудогорец в идната офанзива на групите на Шампионската лига. За интереса от страна на " орлите " и стартирали договаряния написа изданието " Пшегльон спортови ".

В момента Йевтич рита за полския Лех (Познан), а другояче е младеж на Базел и това е първият му отбор като експерт. Въпреки че в последните четири сезона играе в Полша, той непроменяемо се води благосъстоятелност на Базел, който го преотстъпва. Има един сезон и за австрийския Вакер Инсбрук.

Шампион е както на Швейцария, по този начин и на Полша (с Базел и Лех). С Базел стига и полуфиналите в Лига Европа напролет на 2013 година, където швейцарският хегемон е отхвърлен от Челси.

Йевтич е със сръбски корен, само че е роден в Швейцария и има двойно поданство. Това би помогнало доста за прехвърлянето, тъй като няма да заема квота за чужденец.

Според немския уебсайт transfermarkt.de цената на Йевтич все още е 2,1 млн. евро. Контрактът на халфа е до лятото на 2020 година.

Досега Лудогорец е привличал двама по-скъпи играчи от бразилски клубове - Натанаел Пимиента и Джонатан Кафу, които бяха купени за по 2,2 млн. евро. Вторият към този момент учетвори парите, вложени за него, с прехвърлянето си в Бордо. За последно Лудогорец пък направи своя удар точно с привличането на състезател от Полша. През зимата бе взет за 1,1 млн. евро нападателят Якуб Шверчок, който вкара двата по този начин значими гола при триумфа с 3:2 над ЦСКА-София.

" Меридиан Мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР