Халфът Борислав Цонев вече е свободен агент. Юношата на Пирин

...
Халфът Борислав Цонев вече е свободен агент. Юношата на Пирин
Коментари Харесай

Жестока трансферна битка за Борислав Цонев

Халфът Борислав Цонев към този момент е свободен сътрудник. Юношата на Пирин (Бл) и Левски разтрогна контракта си с Интер Запрешич по виновност на клуба. Цонев изигра мощен сезон за хърватския клуб, макар че отборът изпадна от елита.
 Боби Цонев се раздели с Интер Полузащитникът записа 23 мача и четири гола. Борислав е третият най-фаулиран футболист в локалния шампионат. Към полузащитника има интерес от два хърватски клуба. Не е изключено обаче той да се завърне и у нас. От последния му роден отбор Берое са се поинтересували от обстановката към играча. Именно заралии продадоха Цонев на Интер Запрешич през 2019 година.

Той изкара три години под Аязмото, като записа 69 мача и 13 гола. В Берое мина през 2016-а, откакто се оказа непотребен на " Герена ". Апетити към халфа има и родният му клуб Пирин (Благоевград).
 Берое - Левски @@@
Именно от школата на " орлетата " Боби Цонев минава в тази на Левски. " Зелените " са подготвени да удовлетворят финансовите искания на играча. До момента Пирин към този момент си върна куп някогашни футболисти като Бодуров, Манолев, Карачанаков, Дюлгеров и други Освен ударната селекция клубът от Благоевград прави много усъвършенствания и по стадион " Христо Ботев ", макар че той е общински.

На оборудването се слага ново LED осведомително табло за идващия сезон във Втора лига. До края на месеца се чака и монтирането на повече от 1000 нови седалки на стадиона. Направени са и куп усъвършенствания в административната постройка. Планира се козирка на бранш " А ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР