Халфът Благой Георгиев - Джизъса преговаря с елитния Арсенал Тула,

...
Халфът Благой Георгиев - Джизъса преговаря с елитния Арсенал Тула,
Коментари Харесай

Плейбоите на футбола ни се събират в Русия

Халфът Благой Георгиев - Джизъса договаря с елитния Арсенал Тула, където ритат към този момент българите Иван Иванов и Михаил Александров. Футболистът загатна, че има възможност неговият съотборник на дребни малки врати - Валери Божинов, съко да подпише с клуб от Русия.

Благо през днешния ден се завърна в Сърбия, където преди време игра за Цървена звезда. Джизъса и съветският му тим Оренбург са на подготовка въз основата на Сръбския футболен съюз в Стара Пазова, близо до Белград.

" Току-що идвам, тъй че ще упражнявам леко. С Оренбург изпаднах, макар че играхме добре. Висшата лига е доста мощна, нямахме шанс. Не съм решил дали ще оставам. Имам няколко варианти за тимове в елита ", изясни Благо пред " Спортски вестник ".

" Преговарям с Арсенал Тула, уповавам се да се споразумеем ", заяви Георгиев. Той разгласи още, че желае да остане в Русия и след края на кариерата поради брачната половинка си Есмер и детето им.

" С Божинов се чуваме постоянно. Преди дни се завърна от Китай, и дай Боже да го забележим в Русия скоро. Не спирам да му дублирам, че Звезда е по-големият клуб от Партизан ", приключи Благо.

Припомняме, че през вчерашния ден Божигол не пропусна да поздрави Джизъса с придобилите паметен статус от зимата насам поздрави. Футболистът отново се снима в колата си с близкия си другар Дон Коци и на фона на обичаната си ария " Трепни " на Цеца Величкович.

Във видеото Божинов изрази съжалението си, че някогашният халф на националния тим не е в София, с цел да му помогне в шампионатите на дребни малки врати, които очевидно провежда с другари в околните седмици.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР