Хакерите от международната група Анонимните (Anonymous) призоваха да бъде освободен

...
Хакерите от международната група Анонимните (Anonymous) призоваха да бъде освободен
Коментари Харесай

"Анонимните": Пуснете Асандж или ще си платите!

Хакерите от интернационалната група " Анонимните " (Anonymous) приканиха да бъде освободен създателят на Уикилийкс Джулиан Асандж, задържан през вчерашния ден в Лондон, съобщи ТАСС, като се базира на формалния уебсайт на сдружението. " Пуснете Асандж или ще си платите (за това)! ", се споделя в декларация на " Анонимните ".

Според хакерите карцерът на създателя на Уикилийкс и дейностите против други представители на организацията, публикуваща поверителни документи, демонстрират, че английските управляващи " няма да се спрат пред нищо, с цел да опазят тайните си ". Асандж също така " е зложелател на страната, защото изобличи закононарушенията и на левите, и на десните ", написа в изказването. " Анонимните " са били предизвестени от самия Асандж " за идния му арест ".

Основателят на Уикилийкс е " същински публицист, който споделя истината на управляващите и изобличава корупцията и измежду леви, и измежду десни ", счита хакерската група.

Асандж всяка година е номиниран за Нобелова премия за мир от 2010 година, когато неговата активност стартира да притегля вниманието на интернационалните медии, означават от " Анонимните ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР