Хакерите от глобалната група Anonymous обявиха, че са провели масирана

...
Хакерите от глобалната група Anonymous обявиха, че са провели масирана
Коментари Харесай

Защото са съучастници на Русия: Anonymous сринаха правителствените сайтове на Беларус -

Хакерите от световната група Anonymous оповестиха, че са провели масирана офанзива против държавните уеб сайтове на Беларус. В един от профилите на организацията в Туитър офанзивата е обяснена с „ съпричастността на беларуското държавно управление към нахлуването в Украйна “. Всички по-големи уеб сайтове на държавното управление на Беларус са в режим офлайн, оповестиха Anonymous.

JUST IN: Massive attack carried by against the Belarusian government for their complicity in the invasion. All their biggest government websites are.
— Anonymous TV???????? (@YourAnonTV)
Сред изведените от строя към понеделник сутринта са интернет страниците на Министерството на образованието, на Националния център за правна информация, на Министерството на връзките, на Министерството на правораздаването, на Министерството на стопанската система, на Министерството на вътрешните работи, на Държавния митнически комитет, на Госстандарт.

Anonymous оповестиха война на Русия още при започване на нахлуването в Украйна, като в тяхна цел се трансфораха всички представители на съветската власт, политиците и пропагандистите на режима. Хакерите срутиха уеб страницата на съветското министерство на защитата и разпространиха персоналните данни на служащите в окупационните ведомства на територията на Украйна.

На 26 февруари, единствено два дни след експлоадирането на необявената от Русия война организацията изкара от строя уеб страниците на Кремъл, на Роскомнадзор, министерствата на защитата и външните работи, а по държавните телевизионни канали беше пусната украинска музика. Наскоро „ анонимните “ оповестиха война и на проруската хакерска формация Killnet, която направи опит да провали представянето на Украйна в „ Евровизия “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР