Хакери публикуваха в интернет лични данни на стотици германски политици

...
Хакери публикуваха в интернет лични данни на стотици германски политици
Коментари Харесай

Масирана хакерска атака срещу германски политици засегна и Ангела Меркел

Хакери разгласиха в интернет персонални данни на стотици немски политици от разнообразни партии, предадоха ДПА и ТАСС, като се позоваха на телевизия А Ер Де.

Сред тях е и канцлерът Ангела Меркел , чиито данни - имейл адрес, номер на факс и писма от и до нея, са изтегли в Туитър.
Attacco ai dati dei politici in Germania, coinvolta anche. Rubati e poi diffusi online milioni di dati di politici e giornalisti→
— Rainews (@RaiNews)
Данните на политиците, публикувани в Туитър, включват информация за кредитни карти, адреси, номера на мобилни телефони, персонални писма и копия от персонални карти. Няма удостоверение дали всички данни са същински. Самоличността и претекстовете на хакерите към този момент са незнайни.

От хакерската атака , наподобява, са наранени всички парламентарно показани партии с изключение на " Алтернатива за Германия ", отбелязва ДПА.

Говорител на парламентарната група на " Левите " сподели, че водачът на партийната секта в Бундестага Дитмар Барч е бил персонално обиден, съобщи Ройтерс.
Angela Merkel: «Le nationalisme et l'égoïsme ne doivent plus jamais avoir de prise en Europe»
— L'important (@Limportant_fr)
Министърката на правораздаването Катарина Барли осъди приключването на данните, което назова " съществено " и офанзива против немската народна власт. Извършителят на тази офанзива желае да накърни доверието в нашата народна власт и в институциите ни, сподели тя и акцентира, че той би трябвало неотложно да бе открит и да се обясни какви са били претекстовете му.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР