Хакери от чужбина са източили парите на 30-годишна жена от

...
Хакери от чужбина са източили парите на 30-годишна жена от
Коментари Харесай

Хакери източиха пари на жена, предназначени за лечението ѝ


Хакери от чужбина са източили парите на 30-годишна жена от Русе, предопределени за нейното лекуване. Ивелина Димитрова претърпява злополука, в резултат на която е прикована на инвалидна количка. Наскоро е открила, че парите в банковата ѝ сметка в размер на 351 $ ги няма.

,,Един ден просто видях, че са осъществени 6 транзакции, а аз не съм пазарувала нищо. Пестя безусловно всеки един лев за моето лекуване, като даже скоро ми следва още една рехабилитация'', описа пред камерата на Нова телевизия младото момиче.

,,Веднага щом открих неналичието им, позвънях на клона в Русе и те ме насочиха към софийски номер, откъдето ми блокираха картата. За благополучие парите в дарителската ми сметка не са допрени, защото там нещата се случват много по-трудно и тя е общо взето неприкосновена'', показа още тя.

,,Иначе от банката видяха онлайн банкирането и откриха, че тези пари са изтеглени от чужбина. Всяка транзакция е с друг адрес, което може би е направено с машина, която източва банковите сметки. Все отново от банката ми подсигуряваха, че ще ми възстановят сумата'', добави още Димитрова.

Попитана какво би желала да каже на хората, които са изтеглили парите ѝ от банковата сметка, момичето просто им пожела да бъдат живи и здрави.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР