Хакери масово посягат на профилите в социалните мрежи, а след

...
Хакери масово посягат на профилите в социалните мрежи, а след
Коментари Харесай

Вергов и Азис с 5000 пъти по евтин подкуп от Бекъм! Кошмарът на БГ звездите - жертва на хакери

Хакери всеобщо протягат ръка на профилите в обществените мрежи, а по-късно ги изнудват за пари. Юлиян Вергов бяха измежду жертвите, а по-късно им бяха поискани 200 евро компенсация. За разлика от тях от Дейвид Бекъм бяха поискани 1 млн. $ откуп, написа Телеграф.


Първа жертва бе Юлиян Вергов.

„ Хакнаха ми профила в инстаграм и е липсващ. Впечатляващо и неприятно “, написа артистът. След седем дни да бъде  възобновен той сътвори нов подобен.

Неговият непосредствен другар Владо Карамазов написа гневна обява за случилото се. „ Супер мега скотщина. Някакъв безумен турски " хакер " - нечовечен глупак, заличи профила на Юлиан тук в instagram. След договаряния, откупки и куп простотии, турчина не съумя да му го възвърне. Проблемите в 21 век са странни, само че си остават проблеми. Важното е, че сме живи и здрави. Може да го последвате в новият му профил @julianvergovofficial “.

Акаунтът на Моника също бе разрушен.  Здравейте,бихте ли ми помогнали да си възвърна " Инстаграм " страницата! Трябва да репортваме,че имам проблем. Може би е деактивиран, апелирам се да не е заличен, и се надявам да не е хакнат! Ще ви пратя стъпките и текста,който да напишете.Колкото повече хора,толкова повече късмет да си възвърна профила.Работя с добър хакер,който ми даде информация,че профила ми е липсващ от " Инстаграм ". Просто е деактивиран.Не си мислете, че е Морган. Това би трябвало да е човек с доста връзки в " Инстаграм ". За да ме отстранен.Този мъж към този момент има опит с хиляди девойки,които на качваха чатовете с него.Може би от защитни ограничения да Не кача нашите чатове,как съм си отпътувала,защо и какво е писал да се върна.И за жалост моето държание с грозни и срамни прилагателни.Защото беше след дискотека и имаше обиди от моя страна.Може би това е повода за моят отстранен профил с по този начин лекост,дори хакери не знаят къде в пространството е моят профил.Ако някой знае по какъв начин да контактувам по-бързо с " Инстаграм " и да си върна профила,защото това е моето рекламно позоциониране...за всички здравомислещи хора знаете,че аз се развличам и рекламата за новият ми артикул беше нещо с което се гордея.Ще съм признателна за всяка помощ за моите 178000 действителни до един почитатели и моите мемоари в фотоси, благодаря ви! "

Биляна Йотовска също пропищя от хакери.

" По непотвърдена информация профилът ми е хакнат от турска група. Напоследък има взрив и всички би трябвало да внимават доста какви имейли получават. Основната причина е за пари, тези профили се продават сносно ", сподели още фитнесмоделът с хиляди почитатели в обществените мрежи.

Азис също бе жертва на хакерска офанзива, която заличи профила му в инстаграм.

19-годишната Цонка Милчева от Видин , която показа страната ни на Miss Glam World, също проплака във Facebook, както поради опит да й вземат профила, по този начин и в основаване на подправена нейна страница. Най-вероятно недоброжелателите са от родния град на Цонка.

Според 32-годишната Роксана профилът й най-вероятно е разрушен от почитатели, които имат интерес към персоналния й живот и по-точно - към персоналните й чатове и известия. Това надалеч не е първата хакерска офанзива против нея. Преди време тя се ожали по какъв начин получава вести, че някой се пробва да се логне в профила й от непознати устройства.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР