Хакери изнудват Валери Божинов, научи HotArena. Футболистът е станал жертва

...
Хакери изнудват Валери Божинов, научи HotArena. Футболистът е станал жертва
Коментари Харесай

Хакери изнудват Божинов с откраднат профил, футболистът иска помощ от ГДБОП

Хакери изнудват Валери Божинов, научи HotArena. Футболистът е станал жертва на хакерска атака в обществената мрежа, а инстаграм профила му беше откраднат и блокиран, научи HotArena.

Божигол ще би трябвало да заплати на измамниците към 10 000 $, в случай че желае да си върне страницата. Най-вероятно хакерите желаят толкоз висока сума, тъй като изнудват играча с хипотетични фотоси или клипове от съкровен темперамент.

По принцип такава е практиката на този тип мошеници, а парите се изискват посредством криптовалути или компании за бързи преводи, написа „ България през днешния ден ”.

„ Хакнат профил, апелирам докладвайте! ”, написа и Биляна Дол в обществените мрежи. Моделката сигнализира първа за случая в обществените мрежи. Манекенката обаче също може да пострада, защото тя има табиет да пуска по-провокативни фотоси и може да се окаже втора цел на хакерите.

Самият Божинов е неактивен от няколко дни и към този момент е потърсил помощ от ГДБОП по какъв начин да се оправи с казуса, защото те са профилирани в битката с кибер нарушители. Заплахите против футболиста евентуално са свързани с интимни негови фотоси или клипове, за които нарушителите настояват, че ще разпространят, в случай че не бъде платено за тях.

Много звезди стават жертви на хакерите, които и заплашват с подправени записи или фотоси.

Припомняме, че профилът на Божинов е измежду следваните на родните звезди. Футболистът провокира същински интерес с изявленията си, въпреки че в последно време се кротна.
По-рано той пускаше паметни фотоси и клипове, които го трансфораха в интернет сензация.

В същински шлагер се бяха трансформирали видеата, на които пее песни на сръбската турбофолк звезда Цеца от колата си.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР