Хафтор Бьорнсон, популярен като Планината от „Игра на тронове“, показа

...
Хафтор Бьорнсон, популярен като Планината от „Игра на тронове“, показа
Коментари Харесай

Планината: Фюри, къде по дяволите си? Да не те е страх?

Хафтор Бьорнсон, известен като Планината от „ Игра на тронове “, сподели по какъв начин стартира тренировки за боксовите срещи, които предстоят пред него и не пропусна да се заяде с Тайсън Фюри. Очаква се двамата да се срещнат в показателен мач, само че към момента борбата не е уговорена.

Тайсън Фюри държи купата в тежка категория на WBC и разгласи, че се отдръпва от бокса, поради страха от мозъчни контузии. Въпреки това Циганския цар е отворен за демонстративни срещи.

От много време в обществените мрежи текат закачки сред Планината и Фюри. Исландецът в неделя към този момент подхвана тренировки за идващия си боксов дуел. 33-годишният Бьорнсон неотдавна победи Еди Хол във втория си мач.

„ Точно приключих втората си подготовка за през днешния ден. Добро занятие с треньора ми Били Нелсън “, разгласява в Инстаграм Планината. „ Имам въпрос към един човек. Тайсън Фюри. Къде по дяволите си? Мисля, че сподели, че ще дойдеш в Исландия. Да не те е боязън? Покажи се “.

Огромният исландец смъкна много килограми, с цел да е във форма да се боксира. Фюри пък се любува на обиколка из родната Англия. Миналият месец Циганския цар написа в Инстаграм „ Чудя се дали Тор може да поеме разибавща дясна ръка в челюстта си? “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР