Хабиб Нурмагомедов се оплака, че победата му над Джъстин Гейджи

...
Хабиб Нурмагомедов се оплака, че победата му над Джъстин Гейджи
Коментари Харесай

Нурмагомедов се оплака, че победата му отново се омаловажава

Хабиб Нурмагомедов се оплака, че успеха му над Джъстин Гейджи още веднъж се омаловажава, както се е случвало с предходните му победи. Нурмагомедов победи с доминация Гейджи при шампионската им борба в UFC 254. Дагестанецът натисна съперника си още от началото и го довърши с триъгълник на земята, написа mma.bg.

Преди дуела Гейджи бе спряган за най-опасния войник за Хабиб и най-тежкото му тестване - поради тежките си удари и опита му в битката. Нурмагомедов обаче показа мъка пред дагестанските медии:

" Имаше доста приказки от публицисти и специалисти, че това ще бъде най-трудното ми тестване и както постоянно, в този момент след дуела те споделят, че той бил единствено страйкър и че нямал никакъв опит на земя. Това се случва след всеки мой дуел. "

Нурмагомедов разкри какъв е бил игровият проект за борбата с Гейджи и по какъв начин той е бил следван съвършено с едно изключение.

" Той нанасяше удари и ритници. Планът беше да го натисна и да го накарам да удря, да прави неточности и да го изморя в първия рунд. После във втория рунд да го нападам аз. Както виждате в първия рунд той беше отпаднал и всичко ходя по проект... с едно изключение. От ъгъла ми споделиха, че му влизам прекомерно мощно. Буквално на моменти тичах против него непосредствено, а проектът бе малко по-различен, само че когато влязохме в Октагона душeвността ми се промени. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР