Хабиб Нурмагомедов отново си противоречи с нещата, които говори пред

...
Хабиб Нурмагомедов отново си противоречи с нещата, които говори пред
Коментари Харесай

Хабиб: Няма да разочаровам майка си и не планирам да се бия

Хабиб Нурмагомедов още веднъж си опонира с нещата, които приказва пред Дейна Уайт и пред медиите. " The Eagle " се срещна с президента на UFC преди няколко дни, с цел да разискват неговото бъдеще. Уайт разкри, че Хабиб ще се завърне в клетката, само че желал да види нещо особено от неговите сътрудници в лека категория, които ще се бият този уикенд на UFC 257 в Абу Даби.

В изявление за Sport24ru Нурмагомедов се обърна на 180 градуса и показа, че няма да разочарова майка си и не възнамерява в близко бъдеще да се бие в UFC.

“Нека стартираме с това, което стимулира хората. Глад? Трябва да има мотивация и някакъв апетит. В спорта съм от доста години и се удрям цялостен живот. Постигнах съвсем всичко в спорта и няма войник, с който желая да се удрям сега. Знам, че има доста бойци, които желаят да вършат пари. Аз какво да върша?”, съобщи Хабиб пред Ярослав Степанов.

“Много хора не желаят да схванат моята страна. Нещо би трябвало да се случи, с цел да се завърна. В близко бъдеще ще се бият Зубайра, Тагир и Ислам. Имам доста бизнес планове, които са в ход. Моята ММА организация ще организира събития на доста места в Русия и ОАЕ. Битките ми в клетката не са приоритет.

Тренирам, тъй като тренировките са наслаждение. Наслаждавам се на всички тренировки. Ако приказваме за борби, тогава ще ви кажа, че не са в моите проекти. Моята майка е най-ценното, което ми остана. Не ме карайте да върша нещо, което ще я разочарова.

Нямам никакви проекти, свързани с UFC в близко бъдеще. Дори и не мисля за подготовка за пердах. Не ме мъчете и ме оставете да се любувам. Жертвал съм доста, с цел да стигна до това ниво”, сподели още той.

Преди няколко дни Рамазан Рабаданов, който е непосредствен до Нурмагомедов показа, че Хабиб употребява Дейна Уайт. Непобеденият войник желал да държи купата допустимо най-дълго, с цел да я съобщи на Ислам Махачев. Това ли е задачата на Нурмагомедов?

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР