Хабиб Нурмагомедов отново привлече вниманието на ММА феновете към себе

...
Хабиб Нурмагомедов отново привлече вниманието на ММА феновете към себе
Коментари Харесай

В Русия разкриха причината за пресконференцията на Хабиб

Хабиб Нурмагомедов още веднъж притегли вниманието на ММА почитателите към себе си с оповестяването на две събития - първо, че ще се срещне с Дейна Уайт и ще беседват дълго, като и двамата имат изненади един за друг; и второ, че ще организира конференция на 2 декември в Москва.

Феновете започнаха да спекулират дали конференцията няма да бъде с тематика завръщане на Хабиб в осмоъгълника, защото всички се надяват на най-малко още една велика борба с негово присъединяване. Руският състезателен публицист Азамат Бостанов обаче заяви, че по негова информация Хабиб просто ще разгласи, че е закупил за 1 милион $ ММА промоцията " Gorila Fighting Championship ", която ще прекръсти на " Eagle Fighting Championship ".
View this post on Instagram

Плановете на дагестанеца са да разшири марката и да провежда борби в Абу Даби (не единствено в Русия) и по опция в също в Съединени американски щати.

Това обаче не значи, че диалогът с Дейна Уайт няма да бъде обвързван с 30-ия дуел на граплинг майстора, като самият Уайт удостовери, че ще беседват по всички значими тематики напълно скоро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР