Хабиб Нурмагомедов не харесва как управата на UFC се отнася

...
Хабиб Нурмагомедов не харесва как управата на UFC се отнася
Коментари Харесай

Нурмагомедов: В UFC са абсолютни непрофесионалисти

Хабиб Нурмагомедов не харесва по какъв начин управата на UFC се отнася към наближаващото планувано събитие за 18 април. От UFC 249 ни разделят единствено две седмици и към момента не се знае къде тъкмо ще се организира събитието. Президентът на UFC Дейна Уайт безапелационно твърди, че има доказано местоположение, само че по-късно разбрахме, че евентуалните места са четири или пет. Все отново нищо не е оповестено публично, с изключение на, че главната среща на UFC 249 ще би трябвало да бъде изменена, защото Нурмагомедов не може да излезе от границите на Русия заради възбрана за пътешестване.

Мнозина подлагат на критика UFC, че по време на рецесия като тази с Коронавирус 19, те желаят да продължат да изнасят представления. Говорейки пред ESPN, Нурмагомедов съобщи, че не знае по какъв начин организацията чака да се оправи, като не се знае мястото за дуелите, а има толкоз малко време до самото събитие.

„ Всеки ден упражнявам заран и вечер. Имам зала в къщата си. В момента съм една от най-големите звезди в UFC. Аз съм непобеждаван, неоспорим първенец на UFC. Това не е някакъв си елементарен дуел. Как по този начин 16 дни преди багра ние не знаем местоположението? Какво е това? Това не е професионално. Трябва да хвърча, би трябвало да се приспособя, би трябвало да смъква килограмите, би трябвало да се съсредоточа, би трябвало да завърша подготвителния си лагер. Твърде доста неща са. " приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР