Хабиб Нурмагомедов е готов за своята защита на титлата, която

...
Хабиб Нурмагомедов е готов за своята защита на титлата, която
Коментари Харесай

Хабиб към Тони: Очилатко, ще те изям в уличен бой

Хабиб Нурмагомедов е подготвен за своята отбрана на купата, която ще се организира през април в основната борба на UFC 249 в Бруклин. Негов конкурент ще бъде някогашният краткотраен първенец Тони Фъргюсън. Това ще бъде 5-ти опит за борба сред тях и двамата към този момент застанаха лице в лице преди борбата. От UFC проведоха конференция преди кантара за UFC 248, на която Хабиб и Тони отговаряха на въпроси от медиите.

Непобеденият първенец почита Фъргюсън като войник, само че не го харесва, тъй като бил подправен и малоумен. " The Eagle " счита, че ще успее да победи, само че се тормози, тъй като Тони бил на години и хората ще приказват, че е победил дъртак. Ето какво сподели Хабиб към Тони по време на пресконферецията:

" Мисля, че Тони заслужава това и е същинско предизвикателство. Уважавам неговите умения. Той е добър войник, само че хората не го харесват, тъй като е дръвник. Никой не го харесва. Вижте по какъв начин наподобява като простак. Уважавам уменията му и по тази причина съм тук. Това е най-голямата борба за годината. Ще забележим какво ще стане през април. Тук съм, тъй като желая да съм най-велик и по тази причина би трябвало да го победя. Наслаждам се на борбите с моите съперници.

Сега с Тони ще бъде по-трудно. През април ще бъде огромна нощ за историята на категорията. Победителят ще е най-великият в историята. Вярвам в себе си и в моите умения. Само едно нещо ме натъжава, тъй като Тони е остарял и хората ще приказват, че съм победил дъртак. 36 години не са положителни за лека категория. Ще го размажа и хората ще споделят, че съм победил възрастен войник. Ей, очилатко, ще те изям в махленски пердах. Кой си ти?

Аз съм от планините и ще те изям. Вие не се биете по улиците в Америка. Кога си се бил на улицата? Тони е дребен измамник и не споделя истината на хората. Той не е никакъв мексиканец. Аз съм от същинските планини, а той е подправен мексиканец. Уважавам го като войник, само че като човек мисля, че е изгубил мозъка си. Тони ме ядосва, тъй като лъже, само че не е в главата ми. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР