Хаасе не остави шансове на Кузманов в СофияВтората ракета на

...
Хаасе не остави шансове на Кузманов в СофияВтората ракета на
Коментари Харесай

Хаасе не остави шансове на Кузманов в София

Хаасе не остави шансове на Кузманов в София
Втората ракета на България Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на София Оупън, откакто загуби от холандеца Робин Хаасе с 2-6, 4-6. Кузманов нямаше доста шансове против опитния Хаасе, който заема 54-то място в международната класация, а в кариерата си е достигал до 33-та позиция и има две извоювани трофеи на сингъл.

Холандецът съумя да пробие два пъти противника си в първата част, като Мико имаше два шанса за пробив на своя сметка, само че не съумя да ги осъществя. Във втората част един пробив в интерес на Хаасе реши всичко, макар че Кузманов имаше един късмет да го върне в осмия гейм, само че не съумя да го стори. В последна сметка Хаасе затвори мача с 6-2, 6-4 след час и 15 минути игра.

На осминафиналите Хаасе ще се изправи против третия подложен в схемата Даниил Медведев от Русия, до момента в който Кузманов продължава борбата на двойки. Утре той и сътрудникът му Адриан Андреев ще се изправят против миналогодишните първенци Хаасе и Матве Миделкооп в третия мач за деня на централния корт в "Арена Армеец", където програмата стартира в 12:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР