H&R Block пусна на пазара своите продукти за изготвяне на

...
H&R Block пусна на пазара своите продукти за изготвяне на
Коментари Харесай

FTC твърди, че H&R Block изтри данъчните данни на подателите, търсещи по-евтин вариант

H&R Block пусна на пазара своите артикули за правене на налози като безвъзмездни, само че изтри данните на клиентите като метод да ги притисне да заплащат за по-скъпи услуги, Федералната комерсиална комисия твърди в петък.

Онлайн продуктите за подаване на данъчни заявления на софтуерния колос за подготовка на налози водят потребителите до по-скъпи артикули, основани за по-сложни данъчни заявления, даже и да не се нуждаят от предлаганите спомагателни формуляри и графици, показва FTC в административен тъжба.

Ако обещано лице осъзнае, че не се нуждае или не желае по-скъпа алтернатива, той се изправя пред поредност от отнемащи време трудности за намаление, откакто към този момент е прекарал много време във въвеждане на данните си, организация заяви в петък за основаването на компанията.

По-конкретно, когато потребителите изберат да намалят версията, H&R Block изисква да се свържат с отдела за поддръжка на клиенти посредством чат или телефон. След това неговата система изтрива всички данъчни данни,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР