“Гвоздеят на щанда на компанията Daihatsu на Токийския автосалон е оригиналният концепт-кар

...
“Гвоздеят на щанда на компанията Daihatsu
на Токийския автосалон е оригиналният
концепт-кар
Коментари Харесай

Daihatsu с четириврато купе в Токио - видео

“Гвоздеят ” на щанда на компанията Daihatsu на Токийския автосалон е оригиналният концепт-кар DN Compagno. Daihatsu DN Compagno е четириврато купе с нехарактерен дизайн. Разработката намира своите корени в историята на марката и моделът от 1960-а година Daihatsu Compagno с купе дело на Vignale.

Новото Daihatsu DN Compagno има впечатляващ и ярък външен дизайн с аркообразна форма на покрива и скрити в колонките на покрива дръжки на задните порти. Задните сметлини са в стила “плавник на акула ”, наложен в американските коли от 50-е години на предишния век, а окончателния оригинален тип на автомобила се допълва от двуцветното му външно боядисване.

Предната част на колата е изпълнена в духа на първия модел Daihatsu Compagno, хромираната радиаторна също е завършена в духа на 60-е години на предишния век, докато светлините на концепта са напълно съвременните светодиодни.



В интериора прави впечатление нетипичният V-образен централен панел, по-голямата част от който се заема от сензорен екран. Виртуалните принадлежности са поместени в обособени “кладенци.

Двигателят на конзепта кара е еднолитров, бензинов, турбо, а задвижването е с безстепенен вариатор.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР