Гутгсел е отведен в болница в Омаха, където е починал

...
Гутгсел е отведен в болница в Омаха, където е починал
Коментари Харесай

Мъж от Айова, арестуван за смъртта на свещеник от Небраска

Гутгсел е отведен в болница в Омаха, където е умрял от пострадванията си, споделиха църковни чиновници. Форт Калхун, с население от към 1000 души, е почти на 20 благи (32 километра) северно от Омаха.

Полицията е получила позвъняване на 911 за опит за навлизане в църквата малко след 5 сутринта, когато чиновниците пристигнали, намерили Gutgsell ранен и обвинен нападател вътре. 43-годишният Киер Л. Уилямс беше задържан по обвинявания в ликвидиране и потребление на оръжие за осъществяване на закононарушение, сподели в изказване шерифът на окръг Вашингтон Майк Робинсън.

Не е ясно дали Уилямс, който е от Сиукс Сити, Айова, на към 85 благи (137 километра) северно от Форт Калхун, има юрист. Съобщение, оставено в окръжния затвор, не беше върнато незабавно.

През 2007 година Gutgsell се призна за отговорен в кражба посредством машинация за заграбване на $127 000 от локална черква. Той беше наказан на пробация и трябваше да заплати обезщетение. По-късно той е преназначен в друга черква. По това вре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР