Gusto стартира като малка компания на американския пазар, която предоставя

...
Gusto стартира като малка компания на американския пазар, която предоставя
Коментари Харесай

Компанията за $3,8 милиарда, чиито над 1000 служители ходят без обувки на работа

Gusto започва като дребна компания на американския пазар, която дава платформа за ръководство на човешките запаси на други дребни компании.

Днес за нея работят над 1000 души, а пазарната ѝ капитализация доближава 3,8 милиарда $.

Но към момента Gusto е запазила нещо доста достоверно, което я прави да наподобява друга - в офиса всички вървят без обувки, с цел да се усещат повече вкъщи си. Това е традиция за нейните основатели още от основаването ѝ през 2012 година.

" Ние живеем и работим като компания, в която заетите са петима, десетима или двадесет души ", споделя пред Yahoo Finance основният изпълнителен шеф на Gusto Джош Рийвс.

Въпреки това бизнесът ѝ продължава да се разраства бързо, като към днешна дата тя обслужва 6 милиона дребни компании на американския пазар и е привлякла повече от 500 милиона $ от огромни локални вложители.

След последния рунд за привличане на капитал оценката на компанията доближава 3,8 милиарда $.

" Излизането на фондовия пазар за нас е въпрос не на " дали ", а на " по кое време ", споделя Рийвс.

Що се отнася до мащабите на пазара, на който те оперират, той показва: " Ние обичаме дребния бизнес. Смятам, че той е категория, която постоянно е била огромна, само че доста от компаниите по-късно са търсили опция да усилят мащабите си. За нас обаче това е един необикновен бранш, на който можем да бъдем потребни. ". /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР