Гуруто на Брекзит и бивш външен министър на Великобритания —

...
Гуруто на Брекзит и бивш външен министър на Великобритания —
Коментари Харесай

Борис Джонсън се влюби до уши в 30-годишна

Гуруто на Брекзит и някогашен външен министър на Англия — Борис Джонсън, се влюби до уши във връстница на щерка си.

Пет месеца, откакто 54-годишният Джонсън призна, че бракът му е към своя край, той още веднъж откри любовта в лицето на млада красавица.

През септември 2018-а Борис и брачната половинка му Марина публично оповестиха, че се разделят и поставят завършек на взаимния си фамилен живот.

Изглежда Джонсън не е страдал дълго, тъй като доста скоро след развода той отново се понесе на крилете на любовта. Заслугата за това е на една много по-млада жена, в чиято компания някогашният кмет посрещна настъпването на 2019 година.

Избраницата на политика е консултант на частната финансова компания Bloomberg и е единствено с 5 години по-голяма от неговата щерка Лара. Това е 30-годишната Кари Саймъндс.

" Те доста се обичат ", твърди източник, който издава, че е доста допустимо двамата да се оженят, когато Джонсън публично се разведе с майката на четирите му деца.

54-годишният политик напусна поста си през юли 2018-а поради противоречие с държавния проект за Брекзит, напомня обстоятелства.бг. Работата за него остана на назад във времето за сметка на любовта. Колегите на Джонсън за първи път забелязали, че той има нещо общо с хубавицата още през февруари предходната година.

Оказало се, че на Свети Валентин Саймъндс и Джонсън вечеряли дружно в лондонски ресторант. Най-вероятно невярност е повода да се стигне до формалната разлъка сред някогашния външен министър и законната му половинка Марина. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР