Гуля Великова и съпругът й Георги са имали отдавна конфликт

...
Гуля Великова и съпругът й Георги са имали отдавна конфликт
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Килърът на семейството от Каспичан не се спрял след кървавата екзекуция, вижте какво предприел!

Гуля Великова и брачният партньор й Георги са имали от дълго време спор с техния родственик, който е имал искания към унаследен парцел. Вероятно това е станало мотив за решението на племеника им да затрие цялото семейство, това допуска непосредствен другар на Гуля, който членува дружно с нея в локалния Клуб Русофили.

" Беше много възпитан човек, много културна, дъщеря й често се отбиваше в къщата им, но не живееше при тях ", разкрива Валентин Атанасов.

Пред БЛИЦ друг близък на жертвите разказва, че самите полицаи онемели от ужас, когато са влезли в къщата на ул. Раковски в Каспичан. Навсякъде имало кръв, Гуля, съпругът й Георги и двете им деца Славка и Веско били кълцани с ножове, а после клани и с брадва. Те разкриват пред БЛИЦ още, че след убийството извършителят Петьо П. се барикадирал и заплашвал, че ще извърши още по-големи жестокости. В крайна сметка успели да го усмирят.

Близък до семейството разказва още, че се видял с дъщерята на Гуля и тя му казала, че е дошла на гости на майка си и баща си. Това се оказало фатално за нея. Синът Веско също не живеел постоянно в къщата на майка си и баща си. Преди време се върнал от гурбет в Гърция, разказаха още познати на избитото семейство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР