GULFOOD 2019 бе открита официално в неделя в Дубай от

...
GULFOOD 2019 бе открита официално в неделя в Дубай от
Коментари Харесай

Откриха GULFOOD 2019: Хиляди компании от цял свят показват продуктите си на изложението в Дубай


GULFOOD 2019 бе открита публично в неделя в Дубай от HП Шейх Хамдан бин Рашид Ал Мактум и министъра на финансите на ОАЕ.

Това е най-голямата профилирана галерия за хранително-вкусовата индустрия в района на Персийския залив. Проявата се провежда годишно, като първото издание е било през 1987 година В последното издание на Gulfood през 2018 година на изложбена повърхност от 93 000 кв.м. присъединяване са взели 4 055 изложители, а посетителите са били над 66 595 търговци и експерти от бранш хранително-вкусова индустрия от 153 страни. Изложбата събира водещи експерти от сектора от целия свят.

На Gulfood 2019 ще бъдат показани нови услуги и нововъведения, които отразяват измененията в потребителското търсене. Събитието още веднъж ще посрещне повече от 5 000 изложители и 120 национални павилиона, които показват артикули в 8 бранша на хранително-вкусовата промишленост: напитки; млечни продукти; мазнини и масла; бобови и зърнени артикули и култури; здраве, уелнес & СПА; месо и птици; международно известни марки и храни от целия свят.

Чуждестранни министри, държавни чиновници, международно известни марки, нови изложители и експерти от промишлеността са признали Gulfood като в действителност неповторима платформа, свързваща всеки аспект от международната верига на питателните доставки.на Световен търговски център в Дуба(Gulfood).

На тазгодишното ревю България взе участие с народен щанд, на който демонстрират продукцията си 31 български компании. В българската делегация взе участие доктор Бойко Таков, изпълнителен шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия /ИАНМСП/, която извърши цялостната организация на българското присъединяване на ревюто. Д-р Таков се срещна с Фил Хоган, европейски комисар по земеделието и развиването на селските региони и с Марк Нейпиер, Директор на група “ Управление на портфолио Изложения, Проекти, Продажби “ на Световен търговски център в Дубай.

До този миг ИАНМСП е провела участия на Gulfood през 2009 година с народен щанд с присъединяване на 13 компании, през 2011 година народен щанд с присъединяване на 10 компании, 2012 година народен щанд със 7 компании и 2014 година на комерсиална задача с присъединяване на 12 компании.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР