Гуинет Полтроу винаги е подхождала по-нетрадиционно към партньорите си. Тя

...
Гуинет Полтроу винаги е подхождала по-нетрадиционно към партньорите си. Тя
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък: Защо двамата живеят разделени

Гуинет Полтроу постоянно е подхождала по-нетрадиционно към сътрудниците си. Тя се раздели в извънредно другарски връзки с някогашния си брачен партньор Крис Мартин, а по-късно той беше видян на празненствата по време на медения й месец с Брад Фалчък.

Тези дни стана ясно, че Полтроу и Фалчък в действителност не живеят напълно дружно, само че са допълнително от чудесни фамилни връзки. Всеки от тях има собствен личен дом, а дружно прекарват по най-много четири дни в седмицата. " Всичките ми фамилни другари споделят, че животът ни е съвършен и няма потребност да го променяме, " безапелационна е актрисата.

Причината за това да се разделят е да запазят интригата във връзката си. За някои може да звучи налудничаво, само че съгласно психолозите този сватбен " трик " в действителност работи. Особено когато става дума за втори или трети брак, когато можем да забележим какво тъкмо не е сработило в първия.

Допълнителна причина да кажем " да " на живота поотделно в брака могат да бъдат децата от предходни връзки, в случай че нямаме желание да имаме общи в този момент. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР