Гуинет Полтроу разкрива странни страни на своя характер и факти

...
Гуинет Полтроу разкрива странни страни на своя характер и факти
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу не живее със съпруга си

Гуинет Полтроу разкрива странни страни на своя темперамент и обстоятелства от живота си. Един от най-любопитните неща, които ни показа – със брачна половинка й не живеят дружно непрекъснато.

Като една от най-богатите и сполучливи дами в света, Полтроу непрекъснато е разпитвана за връзките със брачна половинка й, Брад Фалчък. И постоянно наподобява като че ли тя в действителност си има всичко, тъй като връзката сред двама им е непоклатима. Начинът, по който го вършат, обаче, е необикновен – спят в една къща единствено през половината част от седмицата.

Четири дни от седмицата те разделят едно легло, през другите три, Брад отива в личното си жилище. Според двойката това е съвършеният метод да поддържат тръпката и да не си омръзват с времето.

“Всичките ми женени другари утвърждават концепцията и считат, че не би трябвало да променяме нищо никога “, споделя Гуинет.

Звездната двойка също има специфична система и във връзка с ролята на родителите в живота им. Двамата се пробват да балансират срещите с двете страни, като фамилиите се срещат за идентичен интервал от време.

Двамата се ожениха предходната година, само че са дружно от 2014 насам. Преди това актрисата от “Ironman” беше в дългогодишна връзка с Крис Мартин, от който има две деца – Епъл и Моузес.

Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР