Гуинет Полтроу призна, че държи дори мъжа си на метър

...
Гуинет Полтроу призна, че държи дори мъжа си на метър
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу държи дори мъжа си на метър разстояние

Гуинет Полтроу призна, че държи даже мъжа си на метър разстояние, когато са на пазар в хипер маркета. Актрисата и продуцентът Брад Фалчък са екипирани с маски, ръкавици и очила, до момента в който доставят семейството си с артикули. Двамата най-често посещават фермерския пазар до дома им. „ Сваляме всичко, едвам когато се убедим, че входните порти са крепко заключени зад тила ни “, споделя Гуинет, която излиза на улицата, единствено в случай че е извънредно неотложно.  Свободното си от фотоси време употребява за генерално почистване, четене и писане на книга. „ Сигурно ще се науча да изсвирвам на нещо или ще усвоя програмирането “, споделя Полтроу.



Кейт Хъдзън не е излизала доста време от вкъщи си, тъй като още при първите сигнали за пандемия е заредила килерите с всичко належащо.  Но споделя в обществените мрежи, че скоро на фамилията ще се наложи въпреки всичко да пазари – или тя ще се пусне по магазините, или мъжът й, Дани Фуджикава. Актрисата от Австралия Колет е побързала да се прибере в родината си след финала на фотосите за най-новия филм на Гийермо дел Торо. Тя споделя, че й следва самоизолация, с цел да се убеди, че не е пренесла вирус в Сидни. Ева Лонгория пък я мазета във модерно суматоха – „ обезверената брачна половинка “, която носи най-много скъпи тоалети от Италия, си е купила шевна машина, защото я е боязън да носи облекла от Ботуша.  Никълъс Кейдж също се подаде на суматохата. Според очевидци, той дезинфекцирал освен ръцете си, само че и устните и ноздрите си, което надали най-безопасното нещо на света. Хю Джакман, който преди време сполучливо се отърва от рискова диагноза, пък реши да се пошегува – снима видео, в което с танцови стъпки демонстрира по какъв начин е вярно да се мият ръцете. Хейтъри незабавно го жигосаха – банята му била прекомерно луксозна и хабял прекомерно доста вода за всяко миене. „ Имате цялостно право. Затваряйте крана, до момента в който насапунисвате ръцете си. Трябва да пазим себе си и планетата “, написа Върколака.  



Хайди Клум пък призна, че била доста изплашена, откакто се завърнала с кашлица, хрема и температура от журиране на „ Америка  търси гении “. Тя незабавно останала у дома. За благополучие, тестванията на Хайди и на мъжа й се оказаха негативни. Софи Търнър от „ Игра на тронове “ тиражира фотоси, на които с мъжа си са „ декорирани “ с плътни черни маски.  Тя в действителност има аргументи за терзания – става известно, че страда от астма, въпреки и в доста лека форма. Деми Ловато е измежду звездите, които са съумели да се запасят с купища маски и ръкавици. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР