Гуинет Полтроу потвърди годежа си с продуцента Брад Фалчък, като

...
Гуинет Полтроу потвърди годежа си с продуцента Брад Фалчък, като
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу официално потвърди годежа си

Гуинет Полтроу удостовери годежа си с продуцента Брад Фалчък, като двамата позираха за първи път дружно на корицата на сп. Goop.

“Чувстваме се извънредно щастливи, че достигнахме дружно този миг в нашия живот, в който груповите ни триумфи и провали могат да служат за построяването на една здрава и щастлива връзка,” показа двойката под поста с фрагмента, който разгласиха в Instagram. На фотографията двамата са прегърнати, а Гуинет внимателно е скрила лявата си ръка зад главата на обичания си и не се вижда годежния пръстен.

Полтроу и Фалчък са дружно от 2014 година Те започнаха да се срещат малко откакто актрисата се раздели със брачна половинка си – музиканта Крис Мартин. От година има клюки, че Брад и Гуинет са се сгодили, откакто на празненство актрисата показала Брад като собствен избраник. През ноември 2017 година още веднъж плъзнаха клюки, че двамата са се сгодили, само че потвърждението пристигна едвам в този момент.

Двамата имат по един несполучлив брак за гърба си и по две деца от някогашните си сътрудници. Гуинет има щерка Епъл и наследник Моузес. Брад също има две деца от брака си със Сюзън Бикиник – Изабела и Броуди.

източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР