Гуинет Полтроу не се притеснява да захвърли дрехите. Не за

...
Гуинет Полтроу не се притеснява да захвърли дрехите. Не за
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу - от глава до пети само в златна боя

Гуинет Полтроу не се тормози да захвърли облеклата. Не за първи път тя ни демонстрира изваяното си тяло, само че и умеенето да се забавлява. А рождените дни са обичаният ѝ мотив да направи и двете.
 Гуинет Полтроу, бански и фотографията, която актрисата качи за рождения си ден
Защо Гуинет Полтроу остана по бански за 50-ия си рожден ден

Страхува ли се от остаряването

Вчера, 27 септември, актрисата отпразнува своя 50-годишен празник с артистична и смела фотосесия. По случай празника тя разгласява в профила си в Instagram фотоси, на които я виждаме чисто гола, цялата покрита със златна багра за тяло.

Разбира се, и този път Гуинет оставя на въображението ни да работи, прикривайки най-интимните си места.

За някои хора фрагментите може и да наподобяват провокативни, само че Полтроу надалеч не цели провокация. Фотосесията е просто дребна доза развлечение и един хубав метод да отпразнува годишнината си, споделя самата тя в формалната страница на нейната уелнес и начин на живот марка и компания Goop.

" Чувствам се прелестно, че навършвам 50 години, и това е обвързвано с изразяването на възприятието на сила и оптимизъм, което изпитвам ", споделя тя.

Отправяйки още веднъж взор към " златните " фотоси на Гуинет Полтроу можем да си помислим, че актрисата просто се е намазала с багра за тяло. Но в действителност тя се приготвя за юбилейната фотосесия с няколко от обичаните си артикули на Goop за кожата и косата.

А подготовката за рождения ѝ ден стартира още предходната седмица, когато Гуинет качи своя черно-бяла фотография по бански в Instagram. На нея тя е безусловно във въздуха, скачайки радостно над земята, с необятна усмивка на уста. Готова да посрещне своите 50.

Гуинет Полтроу разсъждава и върху живота си до този миг. Напълно открита тя написа публикация в Goop, посредством която се извинява на всички хора, които е наранила, написа People. Полтроу счита, че точно в този момент е времето да признае грешките си и да на първо място да е съумяла да научи уроците си от тях.

Актрисата продължава своите прочувствени разкрития с думите, че " всеки един от тези безсънни часове, поради едно от тези мои неправилни действия против мен самата или другите, са довели до нещо. "
 Гуинет Полтроу, остаряването и по какъв начин актрисата приема измененията в тялото си
Гуинет Полтроу и философията й за остаряването

Какво мисли за метода, по който наподобява

Темата за житейския път на Гуинет и грешките, които (както всеки елементарен човек) позволява ни насочват към тематиката за остаряването, която вълнува звездата не от скоро. През октомври 2021 година тя разкрива пред People, че към момента се бори с метода, по който възприема облика на тялото си. " За страдание, ние постоянно гледаме на себе си сериозно. Искам да бъда по-любяща към себе си ", показва Гуинет Полтроу.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР