Гуинет Полтроу напълняла доста заради оставането си вкъщи по време

...
Гуинет Полтроу напълняла доста заради оставането си вкъщи по време
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу качила 14 кг. в пандемията - slava.bg

Гуинет Полтроу напълняла много поради оставането си у дома по време на пандемията. Това призна самата тя по време на онлайн срещата In Goop Health, проведена от нея. През последните месеци, с изключение на да популяризира продуктите на своята персонална марка, тя споделя и препоръки за здравословно хранене в Instagram – нещо, към което се ориентирала поради напълняването ѝ за близо 9 месеца.

„ Качих 14 кг. И имах проблем с червата “, изяснява актрисата, която сходно на доста хора първоначално не се ограничавала и прекалявала с някои нездравословни храни, до момента в който си почива вкъщи.

Холивудската звезда разкрива, че си разрешавала бисквити и други тестени произведения, също така съвсем всяка вечер пиела вино, а в него има доста захар.

„ Аз просто не желаех да направя нищо по въпроса, в действителност “, добави тя.

След старта на новата година, с който доста звезди започнаха още веднъж работа, Полтроу решила да стартира някакъв режим и се лимитира от някои храни, с цел да смъкна непотребното тегло. Ето за какво се преориентирала към кето храненето, при което количеството на въглехидратите би трябвало да бъде сведено до най-малко – за сметка на протеините, фибрите и здравословните мазнини.
Полтроу изяснява в обществената мрежа, че гледа да приема повече растителни храни и не употребява рафинирана захар.

„ През януари ми направиха няколко теста, които демонстрираха в действителност високи равнища на инфектиране в тялото ми. Затова се обърнах към един от най-умните специалисти, който познавам в тази сфера, експертът по функционална медицина доктор Уил Коул “, споделя актрисата в уеб страницата на своята марка Goop.

След като експертът разгледал проучванията на Гуинет и научил по какъв начин се е хранила тя, ѝ обяснил, че би трябвало да бъде търпелива и съблюдава напътствията му, защото
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР