Гуинет Полтроу и филмовият продуцент Брад Фалчък са сгодени! Радостната

...
Гуинет Полтроу и филмовият продуцент Брад Фалчък са сгодени! Радостната
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу е сгодена! Ето кой е мъжът до нея...

Гуинет Полтроу и филмовият продуцент Брад Фалчък са сгодени! Радостната вест бе доказана от няколко източника. Двамата са дружно от 3 години.

Актрисата към момента не е коментирала новината, само че се чака всеки миг да го направи. Източниците настояват, че двамата даже към този момент са снимали специфична фотосесия по случая.

45-годишната Гуинет и 46-годишният Брад се срещат през 2010 година на снимачната площадка на сериала Glee. Там Полтроу играеше ролята на учителка по музика.

My date and I #screamqueens

A post shared by @bradfalchuk on Sep 21, 2015 at 7:43pm PDT

Двамата са обмисляли да се оженят от известно време, само че не са желали да прибързват, тъй като са били женени и преди и браковете им са се разпаднали. Започват да се срещат през 2014г., само че държат връзката си в загадка до 2015, когато дружно отиват на премиерата на сериала Scream Queens, чиито продуцент е Фалчък.

Martinis made with iceberg ice. #fogoisland #happy

A post shared by @bradfalchuk on Jul 11, 2016 at 10:34am PDT

Гуинет се раздели с някогашния си брачен партньор Крис Мартин през 2014г. година и имат две деца на 13 и 11 години. До ден сегашен двамата поддържат страхотни връзки и не престават да са близки другари.

Фалчък беше женен за Сузан Букиник, двойката постави завършек на брака си след 10 години взаимен живот през 2013г. Те също имат две деца.

Прочетете още:
Здравословна (и постна) рецепта от Гуинет Полтроу Лошите привички на Гуинет Полтроу Мегън Маркъл и принц Хари най-накрая заживяха дружно в Лондон?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР