Губещите млади технологични стартиращи фирми се съветват да подходят към

...
Губещите млади технологични стартиращи фирми се съветват да подходят към
Коментари Харесай

Това възраждане на технологично IPO не идва с блокбъстър конвейер

Губещите млади софтуерни започващи компании се поучават да подходят към IPO роудшоута с привличаща вниманието история за предстоящ напредък и някои ласкави числа, които да го поддържат. През 2024 година това не се случва. Технологичните компании, които се пробват да възродят IPO пазара в Съединени американски щати, не са изключително млади. Историите, които би трябвало да опишат за растежа, са комплицирани.

Компанията за киберсигурност Rubrik, основана в Пало Алто и подкрепена от Microsoft, се надява да листне акции, до момента в който е в разгара на прехода на бизнес модела. Основана през 2013 година, тя регистрира загуба от $354 милиона при $628 милиона доходи през последната си фискална година.

Ръстът на приходите беше под 5 %. Но компанията маха настрани сходни невдъхновяващи числа, като изяснява, че е в развой на прекосяване от краткосрочни контракти към по-дълги, основани на облак абонаменти за сигурност за по-големи клиенти. Той насочва вложителите към годишни периодически доходи от абонамент. Това се е нараснало с 47...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР