Губернаторът на щата Джорджия Брайън Кемп въведе извънредно положение и

...
Губернаторът на щата Джорджия Брайън Кемп въведе извънредно положение и
Коментари Харесай

В Атланта въведоха извънредно положение заради безредици

Губернаторът на щата Джорджия Брайън Кемп вкара изключително състояние и активизира Националната армия за преустановяване на безредиците в Атланта. Заявление по този въпрос беше оповестено на уеб страницата на губернатора, написа БГНЕС.
Според публикуваната информация, в града са вдигнати на крайник минимум 1 000 бойци на Националната армия. Властите са били принудени да подхващат такива ограничения поради всеобщите вълнения през миналите почивни дни. В резултат на стрелби на разнообразни места са потърпевши 30 души, а 5 са изгубили живота си.
Беззаконието в столицата на щата би трябвало да бъде прекъснато и да се вкара ред, безапелационен е Кемп. Той заяви, че е оповестил въвеждане на режим на изключителна обстановка, тъй като " сигурността на нашите жители е от първостепенно значение ".
Според информация в интернет портала AJC, в неделя рано сутринта сред 60 и 100 души с маски, облечени в тъмни облекла и въоръжени с камъни, спрейове и фойерверки, са атакували постройката на отдела за социална сигурност в Джорджия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР