Губернаторът на Хокайдо Харуми Такахаши благодари на Илиан Тодоров за

...
Губернаторът на Хокайдо Харуми Такахаши благодари на Илиан Тодоров за
Коментари Харесай

Губернаторът на Хокайдо, Япония покани областния управител на Софийска област от АТАКА Илиан Тодоров на посещение за сключване на споразумение за побратимяване

Губернаторът на Хокайдо Харуми Такахаши благодари на Илиан Тодоров за поканата за подписване на съглашение за партньорство и предложи да се откри връзка сред остров Хокайдо и Софийска област.

Губернатор Такахаши насочи покана за посещаване към Илиан Тодоров, с цел да се очертаят за напред бъдещите стъпки и начинания. В писмото си тя отбелязва, че би оценила като извънреден жест наличието на Илиан Тодоров на церемонията по случай 150 години от именуването на остров Хокайдо.

В писмото си до регионалният шеф Такахаши отбелязва, че е избран специфичен чиновник от тяхна страна, който ще работи с екипа на Софийска област по подписване на съглашението за побратимяване.

“С неспокойствие чакам да се забележим в Сапоро и да поговорим за нашето бъдеще. Още един път насочвам благодарности за общителното ви предложение”, приключва Такахаши.

Инициативата за подписване на съглашение за партньорство с остров Хокайдо е част от подхванатите интензивности на регионалния шеф на Софийска област Илиан Тодоров за привличане на задгранични вложения в региона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР