Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис (вляво) и губернаторът на Калифорния

...
Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис (вляво) и губернаторът на Калифорния
Коментари Харесай

„Вие сте надолу с 41 точки“ във Флорида: Гавин Нюзъм казва на Рон ДеСантис, че никога няма да победи Тръмп

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис (вляво) и губернаторът на Калифорния Гавин Нюзъм дебатираха по Fox News. В момента единствено ДеСантис се кандидатира за президент.

Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм не смели думите за изборните вероятности на губернатора на Флорида Рон ДеСантис в „ спор “ на Fox News, в който двамата мъже участваха в четвъртък.

„ Вие тролите хора и се пробвате да намерите мигранти, с цел да играете политически игри, с цел да се опитате да привлечете вести и внимание, с цел да можете да надминете Тръмп. И, апропо, по какъв начин върви това за теб, Рон? Вие сте надолу с 41 пункта в личния си щат “, сподели Нюсъм по време на сегмент за имиграцията и границата.

Нюсъм, демократът, който управлява Калифорния от 2019 година, също даде да се разбере на върха на случай, че републиканският губернатор на Флорида няма късмет против Доналд Тръмп, любимецът за номинацията на Републиканската партия за президент. ДеСантис, в миналото считан за най-хубавата опция на някогашния президент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР