Губернаторът на Флорида Рик Скот се вслуша в собствените си

...
Губернаторът на Флорида Рик Скот се вслуша в собствените си
Коментари Харесай

Губернаторът на Флорида евакуира имението си преди урагана Ирма

Губернаторът на Флорида Рик Скот се вслуша в личните си препоръки по отношение на урагана Ирма и изтегля крайбрежната си къща в Мексиканския залив, съобщи Асошиейтед прес.

Губернаторският офис удостовери, че семейство Скот, в това число първата дама Ан Скот, е напуснало Неапол, Югозападна Флорида, п реди рисковата стихия.

Фамилното имение се прави оценка на към 15 милиарда $, съгласно последната данъчна декларация.

Тръмп към жителите на Флорида: Ирма е вихър с епични мащаби, махнете се от пътя му

Като губернатор Скот нормално разделя времето си сред своето имение и г убернаторската резиденция в столицата на щата - Талахаси . Бизнесменът мултимилионер е определен за първи път през 2010 година, напомня АП.
 Флорида вихър БГНЕС
На конференция губернаторът, представен и от ТАСС, предизвести жителите, че ураганът може да провокира приливни талази от 2 до 4 метра тук-там във Флорида и да наводни къщите.

Той прикани всеки, обитаващ зоната за евакуация в югозападната част на щата, да напусне до събота обед (местно време), защото окото на Ирма се реалокира на запад .

Ураганът Ирма доближава Флорида, приканиха милиони да се изтеглят

Скот уточни, че към този момент 25 000 души във Флорида са останали без ток, откакто по-външни течения от урагана са почнали да засягат южните региони на щата.

Представители на локалната работа за ръководство на изключителни обстановки оповестиха, че минимум 51 000 са настанени в близо 300 убежища.

Ураганът Ирма засегна Куба, загуби мощност по пътя към Флорида

Властите оповестиха изключително състояние на територията на всички 67 окръга в щата . В над 20 окръга е оповестена наложителна евакуация, обхващаща 5,6 милиона души. В подготвеност са над 7000 бойци от националната армия.
 Флорида вихър БГНЕС
Дженифър Лорънс разбуни духовете с изявление за стихиите Харви и Ирма

Очаква се бедствието да доближи сушата в неделя и да удари най-много региона на залива Тампа .

Властите във Флорида Кийс ев акуират 460 пандизчии и 125 надзиратели от Сток Айланд към затвор в Палм Бийч Каунти, отбелязва АП.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР