Губернаторът на Флорида и кандидат на републиканците за изборите през

...
Губернаторът на Флорида и кандидат на републиканците за изборите през
Коментари Харесай

ДеСантис: Войната в Украйна трябва да спре

Губернаторът на Флорида и претендент на републиканците за изборите през 2024 година Рон ДеСантис обеща поддръжката си за Украйна на фона на военната интервенция на Русия там, само че акцентира, че е значимо да се слагат потребностите на Съединени американски щати преди всичко, заключи АП.

" Няма да имаме празен чек, няма да имаме американски войски и ще накараме европейците да създадат това, което би трябвало да създадат ", съобщи ДеСантис по време на дебата за републиканската номинация в Сими Вали, Калифорния.

Все отново той означи, че помощта, която Съединени американски щати изпращат на Украйна, трябва да бъде преразгледана, защото в това време " личната ни страна е нападната.... Трябва да защитим американския народ, преди даже да се тормозим за тези други неща ".

В същото време различен претендент, сенаторът от Южна Каролина Тим Скот, акцентира, че е " наш народен витален интерес " да се обезсили съветската войска и по този метод да се отстрани рискът Москва да извърши нахлуване против страна от Организацията на Северноатлантическия контракт (НАТО).

Рон ДеСантис, означи, че Съединени американски щати се нуждаят от " изцяло нов метод към Китай ".

" Причината, заради която сме в тази каша, е, че елитът във Вашингтон прекомерно дълго време избираше капитулация вместо мощ, когато става въпрос за ККП [Китайската комунистическа партия] ", сподели той по време на републиканския спор в Сими Вали, Калифорния. " Някои хора в нашата страна забогатяха; индустриалната ни база се изчерпа и китайците съумяха да изградят втората по мощ войска в целия свят. "

Говорейки за връзките на евентуалната му бъдеща администрация с Пекин, той съобщи, че " ще придобием икономическа самостоятелност от Пекин ".

Вивек Рамасвами, претендент на Републиканската партия за изборите в Съединени американски щати през 2024 година, предизвести, че Вашингтон би трябвало да внимава с метода си към Украйна, защото не е в негов интерес да тласка Русия " още повече в обятията на Китай ", който той дефинира като " същинския зложелател ".

Говорейки по време на партиен спор в Сими Вали, Калифорния, Рамасвами настоя, че " действителността е такава, че единствено тъй като съветският президент Владимир Путин е злобен деспот, това не значи, че Украйна е добра. Това е страна, която забрани 11 опозиционни партии ".

" Нуждаем се от рационален кротичък проект, който да постави завършек на това ", заключи предприемачът.

Рон ДеСантис упрекна политиците от Вашингтон, че " с безразсъдното си държание са закрили американската фантазия ".

" Те взимат заеми, печатат ги, харчат и в този момент вие плащате повече за всичко ", сподели той на публиката по време на дебата в Сими Вали, Калифорния. " Те сринаха националния ни суверенитет, като разрешиха границата ни да бъде необятно отворена, тъй че, апелирам ви, спестете ми крокодилските сълзи за тези хора. "

" Къде е Джо Байдън? Той изцяло отсъства от управлението ", акцентира ДеСантис. " Доналд Тръмп липсва в деяние. Той би трябвало да е на тази сцена. " ДеСантис съобщи, че администрацията на Тръмп е добавила 7,8 трилиона $ към дълга на страната, създавайки причина за повишение на инфлацията.

Бившият губернатор на Ню Джърси и претендент на републиканците за изборите през 2024 година Крис Кристи упрекна някогашния президент Доналд Тръмп, че " се крие зад стените на голф клуба си ", а актуалният - Джо Байдън, че прави същото " в мазето си ".

Говорейки по време на дебата в Сими Вали, Калифорния, Кристи означи, че нито един от двамата мъже не се появява обществено, с цел да дава отговор на въпроси, изключително във връзка с дълга, за който и двамата са съдействали. Той акцентира, че Тръмп е трябвало да участва на дебата, както и другите претенденти.

Кристи заключи, че в случай че се стигне до прекъсване на работата на държавното управление, за това би трябвало да бъдат упрекнати " всички във Вашингтон, които не са съумели да си свършат работата ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР