Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков обяви временно спиране на

...
Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков обяви временно спиране на
Коментари Харесай

Спират влакове в Белгородска област след свалянето на ракета до жп линията

Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков разгласи краткотрайно прекъсване на придвижването на влакове край Нови Оскол, откакто остатъци от ракета паднаха наоколо до железопътната линия, съобщи Ройтерс.

Гладков написа в " Телеграм ", че противовъздушната защита е свалила ракети край Нови Оскол, град с население от към 18 000 души, ситуиран на 96 км от границата с Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция.
 
" Електропроводите са развалени. Влаковете са краткотрайно спрени ", заяви губернаторът и добави, че няма жертви. Ройтерс към този момент не може да удостовери от самостоятелни източници известието, а от Киев към момента няма реакция на него.

 

Вчера Гладков упрекна Украйна в обстрел по жилищен блок в град Белгород, административният център на региона.

 

За изолирани случаи на гърмежи в граничните съветски региони се оповестява от време на време след нашествието на Русия в Украйна на 24 февруари, като нормално става въпрос за хранилища с гориво или муниции. Киев не поема отговорност, само че неин представител един път окачество предходни сходни случаи като отмъщение за Москва за военните ѝ дейности против Украйна.

 

От началото на войната Русия назовава дейностите си в Украйна " специфична интервенция ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР