Губернаторът на Белгородска област в Южна Русия Вячеслав Гладков съобщи

...
Губернаторът на Белгородска област в Южна Русия Вячеслав Гладков съобщи
Коментари Харесай

Губернаторът на Белгородска област в Южна Русия: Един убит и осем ранени при украински обстрел

Губернаторът на Белгородска област в Южна Русия Вячеслав Гладков заяви за един погубен и осем ранени при обстрел от страна на украинските въоръжени сили през днешния ден, предадоха ТАСС и Българска телеграфна агенция.

В този и още няколко съветски района, граничещи с Украйна, постоянно стават детонации след началото на така наречен специфична военна интервенция в прилежащата страна на 24 февруари. Белгородска област е наранена изключително постоянно, като при някои гърмежи, приписвани от съветските управляващи на украински обстрел, умират хора.

Един човек е бил погубен, а различен - ранен, при обстрел на птицеферма в Белгородски регион, написа Гладков в Телеграм.

Един от потърпевшите е в реанимация. Още шест души са в болница, а осмият ранен е отказал да бъде приет в болница и е изпратен за амбулаторно лекуване.

Системата за противовъздушна защита в Белгородска област се е задействала, добави районният губернатор.

Трима очевидци оповестиха пред Ройтерс за мощни гърмежи в Белгород през днешния ден.

В края на предишния месец Гладков заяви, че в съветската Белгородска област по границата с Украйна се построява отбранителна линия. Той не разкри детайлности за нейната дължина и местоположение, отбелязва Франс прес.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР