Губернаторът на американския щат Северна Дакота Дъг Бъргъм издаде указания

...
Губернаторът на американския щат Северна Дакота Дъг Бъргъм издаде указания
Коментари Харесай

Американският щат Северна Дакота се готви да отваря на 1 май

Губернаторът на американския щат Северна Дакота Дъг Бъргъм издаде инструкции за отваряне на щата най-рано от 1 май, оповестява " Ройтерс ".

Департаментът по търговия на щата ще работи с бизнес асоциациите за създаване на нови процедури за сигурност и за последователно и безвредно отваряне на щата, се споделя в известието, оповестено от пресслужбата на губернатора.

Мерките за сигурност може да включват ежедневно дезинфекциране, наложителни здравни протоколи и лимитирано стартиране на клиенти във компаниите.

В щата има 365 инфектирани с ковид и деветима умряли.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп продължава да обмисля дали да анулира част от ограниченията за обществена отдалеченост и отчасти да отвори стопанската система на 1 май.

В Съединени американски щати са доказани към 640 000 инфектирани с ковид и над 30 000 умряли.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 1,95 милиона доказани случая, а умрелите са повече от 126 000. Регистрирани са случаи допълнително от 200 страни и територии. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 2,6 млн. случая и над 137 000 умряли в 185 страни, възстановили са се повече от 517 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР